Nieuws‎ > ‎

Gezocht: Superverkopers!

Geplaatst 22 sep. 2012 02:26 door Redactie van de Plons
Beste leden van de Amersfoortse Reddingsbrigade,

Voor het eerst in jaren doen we bij de ARB weer mee met de Grote Clubactie. Hiermee zijn veel mooie prijzen te winnen en het levert ook nog geld op voor de ARB. Van ieder lot van € 3,-  dat wordt verkocht, gaat € 2,40 direct in onze clubkas. Wij kunnen dit gebruiken om nieuwe lesmaterialen aan te schaffen.
Bij het verkopen van de loten kunnen we de hulp van ieder lid goed gebruiken. Daarom willen we jullie vragen zoveel mogelijk loten voor de ARB te gaan verkopen. Opa's en oma's, papa's en mama's, broers, zusters, ooms en tantes, de buren. Het maakt niet uit aan wie!

Bij de tafel in de hal kun je een boekje komen halen, waarin mensen kunnen aangeven dat ze een lot van jou willen kopen. Als je al zeker weet dat mensen dat willen en ze hebben je zelfs al betaald, kun je ook gelijk al een aantal loten meenemen.

En nu komt het mooiste. Je doet dit natuurlijk niet voor niets!!! Natuurlijk help je je vereniging hier mee, maar misschien ook wel jezelf! De Grote Clubactie zelf heeft prijzen voor de beste verkopers, maar ook ARB wil de beste verkopers belonen. Voor degene die de meeste loten weet te verkopen, hebben wij een leuk prijsje ter beschikking. En ook voor de zwemgroep die met z'n allen de meeste loten verkoopt, hebben we een leuke verrassing.
De trekking van de Grote Clubactie is op 29 november. Tot die tijd kun je loten verkopen.  Begin december maken we bekend wie de prijzen voor de beste verkopers hebben gewonnen.

Jij doet toch ook mee voor de ARB!?

Comments