Nieuws‎ > ‎

Gezocht: SUPERVERKOPERS!

Geplaatst 27 aug. 2013 07:31 door Redactie van de Plons   [ 27 aug. 2013 07:32 bijgewerkt ]
Beste leden van de Amersfoortse Reddingsbrigade.

Ook dit jaar doet de ARB weer mee met de Grote Clubactie. Hiermee zijn veel mooie prijzen te winnen en het levert ook nog geld op voor de ARB. Van ieder lot van € 3,-  dat wordt verkocht, gaat € 2,40 direct in onze clubkas. Wij kunnen dit gebruiken om nieuwe lesmaterialen aan te schaffen.

Bij het verkopen van de loten kunnen we de hulp van ieder lid goed gebruiken. Daarom willen we jullie vragen zo veel mogelijk loten voor de ARB te gaan verkopen. Opa's en oma's, papa's en mama's, broers, zusters, ooms en tantes, de buren. Het maakt niet uit aan wie!

Ieder lid krijgt van ons een verkoopboekje en we hopen dat je dan je best gaat doen om loten voor ons te verkopen. De loten mogen worden verkocht vanaf 14 september.

LET OP!
Het gaat dit jaar wel iets anders dan vorig jaar. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om te werken met een éénmalige machtiging, zodat de verkopers niet met contant geld over straat hoeven.

Degene die een lot van je koopt, moet zijn naam, adres en rekeningnummer invullen in jouw boekje en zijn handtekening zetten. Het boekje lever je daarna in bij Sandra, de coördinator van de clubactie, of bij het tafeltje in de hal. Wij zorgen dan voor de rest. En natuurlijk houden wij bij wie hoeveel loten heeft verkocht.

En nu komt het mooiste. Je doet dit natuurlijk niet voor niets! Natuurlijk help je je vereniging hier mee, maar misschien ook wel jezelf! De Grote Clubactie zelf heeft prijzen voor de beste verkopers, maar ook ARB wil de beste verkopers belonen. Voor degene die de meeste loten weet te verkopen, hebben wij een leuk prijsje ter beschikking. En ook voor de zwemgroep die met z'n allen de meeste loten verkoopt, hebben we een leuke verrassing.

De trekking van de Grote Clubactie is op 28 november. Tot die tijd kun je loten verkopen.
  Begin december maken we bekend wie de prijzen voor de beste verkopers hebben gewonnen.

Jij doet toch ook mee voor de ARB!?

Groeten,
Sandra

Comments